A mosdófelújítás miatt jövő héttől ügyeleti rendben működik az óvoda

A mosdófelújítás miatt jövő héttől ügyeleti rendben működik az óvoda

Az intézmény dolgozóinak szülőkhöz írt levele itt olvasható el.

 

Tisztelt Szülők!

Bizonyára mindannyiukhoz eljutott már a jó hír, hogy az újHÁZ Centrum Zrt. által meghirdetett Pöttöm Fürdő Pályázatot közös összefogásunkkal és az ovisok szép rajzával megnyertük! Ezúton is köszönjük segítő együttműködésüket! Kedden megtörtént a szakemberek általi felmérés, és augusztus 23-tól kezdetét veszi óvodánk mosdójának felújítása. A munkálatok a tervek szerint két-három hetet vesznek igénybe. A bontással, építéssel, burkolással járó zaj és por mindenképpen hatással lesz óvodai életünk kezdésére. A gyerekek biztonsága érdekében csak az ovi kis termét tudjuk használni, mely kb. 10-13 gyermeknek biztosít elegendő férőhelyet. Továbbá csak a kis teremhez tartozó 1 wc-t és 1 mosdót tudjuk majd használni.

Ezen időszak alatt (augusztus 23-tól előreláthatólag két-három hétig) az óvoda csak ügyeleti rendszerben működik! Kérjük a szülők segítségét a helyzet megoldásában! Lehetőségeikhez képest csak azon gyermekek jöjjenek ebben a néhány hétben óvodába, akiknek az otthoni felügyeletét szüleik semmiképpen nem tudják megoldani! Ezért a kis kellemetlenségért bizonyosan kárpótlást fog nyújtani a megújult és megszépült óvodai mosdónk.

Kérjük, akinek szükséges az óvodai ügyelet, igényét péntekig jelezze a következő e-mail-címen: soviovi9161@gmail.com vagy 06302914225 számot hívva vagy sms-ben erre a számra! (Pl. Gyermek neve: ………………………. Az óvodai ellátását igénylem az aug.23-án kezdődő ügyeleti időszakra is.) Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Győrsövényház, 2021. augusztus 18.

Tisztelettel: az óvoda dolgozói