A második félidőben mattot kaptunk

A második félidőben mattot kaptunk

A Győrsövényház 3–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Rábaszentmihálytól a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság mosonmagyaróvár–győri csoportjában, a 9. fordulóban 2018. október 6-án.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁR–GYŐRI CSOPORT

9. forduló, 2018. október 6., 15.00

Győrsövényház – Rábaszentmihály 1–3 (1–1)

Gólszerzők: Majlinger László (43. p., 1–0), Kasper László (45. p., 1–1), Gombos Gábor (66. p., 1–2), Szabó Gergő (81. p., 1–3).

A szép őszi időben megrendezett találkozó első félidejében többnyire a Győrsövényház uralta a játékot, de támadásainkban nem volt elég átütő erő. Mindkét csapat két-három gólszerzési lehetőséget dolgozott ki, mígnem a 43. percben a mieink szerezték meg a vezetést. Sárközi István ugratta ki Majlinger Lászlót, aki kihasználta a ziccert. Csak néhány percet kellett volna kihúznunk, hogy előnnyel vonulhassunk szünetre. Ez sajnos nem sikerült, a vendégek Kasper László révén a mieinkhez hasonló góllal egyenlíteni tudtak a 45. percben.

Fordulás után egyre inkább a rábaszentmihályiak akarata érvényesült, kontratámadásaik meglehetősen veszélyesek voltak. A vezetést a 66. percben Gombos Gábor fejeséből szerezték meg, majd Szabó Gergő kilenc perccel a lefújás előtt végleg eldöntötte a három pont sorsát.

A Győrsövényház a 10. fordulóban Rábacsécsényben lép pályára 2018. október 13-án, szombaton 15.30-kor.