Tíz emberrel is győzelem a rangadón

Tíz emberrel is győzelem a rangadón

A Győrsövényház több mint egy félidőt emberhátrányban játszva 3–2-re legyőzte a Mosonszentmiklós II csapatát a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Mosonmagyaróvári csoportjának 20. fordulójában. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

20. forduló, 2021. április 24., 17.00

Győrsövényház – Mosonszentmiklós II 3–2 (1–1)

Gólszerzők: Simon Balázs (6. p., 0–1), Koncz Roland Sándor (16. p., 1–1), Busa György (53. p., 2–1), Koncz Roland Sándor (58. p., 11-esből, 3–1), Simon Balázs (80. p., 3–2).

A harmadik helyezett Mosonszentmiklós II csapatát fogadta a két mérkőzéssel kevesebbet játszva negyedik Győrsövényház a 20. fordulóban. A találkozó csapnivalóan indult a mieink számára, a vendégek egy védelmi hiba nyomán már a 6. percben megszerezték a vezetést. Szerencsére tíz percen belül sikerült az egyenlítés, Koncz Roland Sándor gyönyörű egyéni akció végén lőtt gólt. Csapatunk hiába játszott jobban, a 41. percben nagy hátrányba került, miután Hancz László egy szabálytalanság miatt jogosan megkapta második sárga kártyáját, és így a pirosat is.

A kiállítás azonban inkább összekovácsolta a sövényháziakat, akik meg akarták mutatni, hogy a két héttel ezelőtti nagy hazai vereség csak kisiklás volt. Az akaraterő eredménye a második félidő első negyedórájában két gól lett: előbb Busa György talált a hálóba, majd Koncz Roland Sándor volt eredményes a Herczeg Erik ellen elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntető kíméletlen végrehajtójaként. A mieink ezt követően sorra dolgozták ki és hagyták ki a helyzeteket, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ellenfél szerzett gólt. Ekkor még tíz perc volt az összecsapásból, de a vendégeknek a pontszerzésre nem nyílt esélyük, sőt, inkább még mieink tehették volna magabiztossá a győzelmet.

A Győrsövényház május 2-án 14 órakor az Öttevény vendégeként lép pályára.

Eddigi eredmények