Kilenc gólt rámoltunk be a Kimlének

Kilenc gólt rámoltunk be a Kimlének

A Győrsövényház 9–2-re győzött a Kimle II otthonában a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában 2021. május 29-én. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

25. forduló, 2021. május 29., 17.00

Kimle II – Győrsövényház 2–9 (1–3)

Gólszerzők: Lakatos Zsolt (24. p.), Molnár László (60. p.), ill. Busa György (21. és 67. p.), Koncz Roland Sándor (28., 42., 57., 59. és 90. p.), Fehér Lénárd (71. p.), Ombódi Erik (78. p.).

A Győrsövényház a harmadik, a Kimle II pedig a tizedik helyről kezdte a fordulót, s ennek megfelelően indult a mérkőzés, csapatunk sorra alakította ki helyzeteit. Az első találatra a 21. percig kellett várni, amikor Fehér Lénárd passzából Károlyi Milán futott le mindenkit a szélen, középre adását Busa György fejezte be góllal. Nem sokkal később egy védelmi rövidzárlat után ugyan kiegyenlített az ellenfél, de a pálya szinte felborult a sövényházi nyomás alatt. Ismét egy begyakorolt figurát követően Nagy Zoltán–Fehér–Károlyi volt a labda útja, csak most 11-es lett a vége, amit Koncz Roland magabiztosan értékesített. Az első játékrész még egy Koncz Roland-gólt hozott, így 1–3-mal fordultak a csapatok.

A játék képe a második félidőben sem változott. A mieink a széleken rendre megverték az ellenfelet. Így született például a hatodik gólunk, amikor Busa verte meg emberét, majd a Nagy Zoltánnal való kényszerítőzés után hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba. Koncz Roland sem állt le a második félidőben, még három gólt rámolt be a hazaiak hálójába. Közben Fehér is betalált egy távoli lövéssel, valamint Károlyi és Busa kis szögletét követően Ombódi Erik fejelt a kapuba. Szemet gyönyörködtető megoldás volt! A mérkőzés egyetlen negatívuma, hogy csapatunk annyira elfogyott a sok sérülésnek köszönhetően és némely játékos nem megfelelő hozzá állása miatt, hogy már csak kapuscserével tudtuk frissíteni a mezőnyt.

A mieink a második helyről várják az utolsó fordulót: június 5-én, szombaton 17 órakor a harmadik helyezett Várbalog lesz az ellenfél.

Eddigi eredmények