Helytálltunk, de hibáink megbosszulták magukat

Helytálltunk, de hibáink megbosszulták magukat

A Győrsövényház 5–3-as vereséget szenvedett a Bezenye otthonában a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában .

 

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

19. forduló, 2018. március 25., 16.00

Bezenye – Győrsövényház 5–3 (3–2)

Gólszerzők: Darázs Attila (7. p., 1–0), Soós Roland (11-esből, 17. p., 1–1), Hon Radoslav (24. p., 2–1), Józsa Gábor (32. p., 3–1), Csonka Ákos (37. p., 3–2), Nagy Ágoston (55. p., 4–2), Folkmayer Márton (72. p., 4–3), Schmatovich Erik (85. p., 5–3).

A dobogóra pályázó Bezenye otthonában szerepelt a Győrsövényház a bajnokság 19. fordulójában. Az esélyesebb hazaiak egy védelmi hibát kihasználva gyorsan előnyre tettek szert, egy oldalról beívelt szabadrúgást értékesített a berobbanó Darázs Attila. A mieink nem adták fel és sikerült is egyenlíteni Soós Roland révén, aki a saját maga által kiharcolt 11-est értékesítette. A vendéglátóknak azonban erre is volt válaszuk, az elsőhöz kísértetiesen hasonló gólt szerezve. Sőt, a 32. percben már 3–1 volt az állás: Osvald Norbert Horváth Gábornak gurította el a labdát, aki elvesztette azt, a csatár pedig köszönte szépen, és nem hagyta ki a tálcán kínált lehetőséget. Öt perccel később újra egygólos hátrányra küzdöttük vissza magunkat, miután egy jobb oldali beadást Csonka Ákos a kapust megelőzve rúgott a hálóba.

A második játékrészben jól kezdtek a mienk, beszorították ellenfelüket, igaz, komoly helyzetet nem tudtunk kialakítani. Némi meglepetésre mégis a Bezenye szerzett gólt az 55. percben: egy szép kontratámadás végén óriási gól született. Az adok-kapok során ezután mi voltunk soron, a 72. percben Folkmayer Márton csapott le a középhátvéd által röviden hazagurított labdára és habozás nélkül a hálóba passzolt. 4–3. Ekkor úgy tűnt, hogy van esélyünk a pontszerzésre, de a 85. percben ez a halvány remény is elillant, amikor Schmatovich Erik szögletből érintés nélkül talált a kapuba.

Csapatunk két hazai mérkőzést játszik néhány napon belül: nagypénteken a 16. fordulóból elmaradt Kimle elleni derbi, majd húsvétvasárnap a Darnózseli elleni összecsapás következik, mindkettő 16 órától.

 

U 19

19. forduló, 2018. március 25., 14.00

Bezenye – Győrsövényház 0–7