Egy pontot megérdemeltünk volna a Halászi ellen

Egy pontot megérdemeltünk volna a Halászi ellen

A Győrsövényház 2–0-ra kikapott hazai pályán a Halászitól a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában.

MEGYEI II. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT
11. forduló, 2017. október 22., 15.00
Győrsövényház – Halászi 0–2 (0–0)
Gólszerzők: Nagy Alex (77. p., 0–1), Litresits Zsolt (80. p., 0–2).

A szintén a tabella második felében tanyázó Halászit fogadta csapatunk az esős, hűvös időben megrendezett találkozón. Az első félidőben egyértelműen a mieink akarata érvényesült, ami sajnos csak mezőnyfölényben és helyzetekben testesült meg, találatokban nem. Egy ízben a kapufa mentette meg a góltól a vendégeket, akik alig-alig közelítették meg a 16-osunkat.

A második játékrészben már valamivel több lehetősége adódott a halásziaknak, de együttesünk továbbra sem játszott rosszul. Ezért is volt váratlan, hogy a 77. percben az ellenfél megszerezte a vezetést. Igaz, kapitális hiba kellett hozzá: a félpályánál gyorsan el akartunk végezni egy szabadrúgást, amit elpasszoltunk, s a kontrából Nagy Alex volt eredményes. Hogy mentse, ami menthető, csapatunk kitámadott, s a 80. percben egy újabb kontra után sajnos Litresits Zsolt eldöntötte a három pont sorsát.

A Győrsövényház – amely 7 ponttal a 14. helyen áll a tabellán – a 12. fordulóban, október 29-én, vasárnap 14 órakor Mosonszolnokon lép pályára.