Az ezüstéremért hajt a Győrsövényház az utolsó fordulókban

Az ezüstéremért hajt a Győrsövényház az utolsó fordulókban

A harmadik helyről vág neki a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság hajrájának a győrsövényházi csapat, amely ezen a hétvégén játék nélkül, 3–0-s eredménnyel szerez három pontot, mert a Lipót-MITE nem tud kiállni. Az utolsó két fordulóban idegenben a Kimle II, majd hazai pályán a második helyezett Várbalog lesz az ellenfél, minden bizonnyal az utóbbi találkozón dől el az ezüstérem sorsa. Az ugyanakkor már most biztos, hogy csapatunk a dobogón végez. Az elmúlt négy forduló rövid tudósítása itt olvasható.

 

 

21. forduló, 2021. május 2., 14.00

Öttevény – Győrsövényház 1–0 (1–0)

Gólszerző: Kis Attila (44. p.).

Remek iramú mérkőzésen 1–0 ás vereséget szenvedett együttesünk. Sajnos a találkozón súlyos térdsérülést szenvedett csapatkapitányunk, Takács Richárd. Cserénk sajnos nem volt, így emberhátrányban folytattuk a meccset 25 percen át, amikor később érkező csapattársunk be tudott állni. Takács Richárdnak mielőbbi jobbulást kívánunk!

 

16. forduló, 2021. május 5., 18.00

Győrsövényház – Győrújfalu II 6–5 (4–2)

Gólszerzők: Busa György (7. p., 1–0), Koncz Roland Sándor (12. p., 2–0), Koncz Roland Sándor (26. p., 3–0), Takács Jonatán (32. p., 3–1), Fehér Lénárd (34. p., 4–1), Takács Jonatán (39. p., 4–2), Koncz Roland Sándor (48. p., 5–2), Busa György (62. p., 6–2), Takács Jonatán (63. p., 6–3), Kiss Gergely (81. p., 6–4), Farkas Péter (87. p., 6–5).

Csapatunk esélyeshez méltóan remekül kezdte a mérkőzést, a 25. percben már 3–0-ra vezettünk. Károlyi Milán és Koncz Roland kimagasló teljesítésével menetelt tovább a csapat. A végére kiengedtünk, így lett szoros az eredmény a szakadó esőben. Csapatunk megérdemelten gyűjtötte be a három pontot, vízilabda-eredménnyel 6–5 re nyertünk! 

 

22. forduló, 2021. május 8., 17.00

Győrsövényház – Hotel Lajta Park 0–2 (0–2)

Gólszerzők: Farkas Dávid (17. p.), Kanka Dávid (34. p.).

A dobogó első helyezettje látogatott hozzánk, akik az első félidőben csapatunk főlé is nőttek. A mieink egy hét alatt harmadik mérkőzésüket játszva fáradtan kezdték az összecsapást, így a szünetben már 0–2 volt az állás. A második játékrészben már felvettük a ritmust, és az ellenfelet kapuja elé szorítottuk. Helyzeteket is teremtettünk, de Károlyi Milán lövése végiggurult a gólvonalon, míg Koncz Roland fejesét bravúrral védte a kapus. Sajnos nem tudunk gólt szerezni.

 

23. forduló, 2021. május 15., 17.00

Győrzámoly II – Győrsövényház 1–7 (1–4)

Gólszerzők: Molnár Tamás (19. p.), ill. Ombódi Erik (7. p.), Koncz Roland Sándor (9., 20., 70. és 87. p.), Horváth Vilmos (35. és 72. p.).

A Győrsövényház az első perctől az utolsóig az ellenfele főlé nőtt minden csapatrészben. Puskás-díjat érdemlő találattal kezdtük a mérkőzést, Ombódi Erik szögletet követően a kipattanó labdát félfordulattal kapásból a jobb felső sarokba vágta elemi erővel. Majd Koncz Roland pillanatai következtek: a 9. percben lefutotta a védelmet és kilőtte a hosszú sarkot, a 20. percben pedig már nem maradt senki, akit kicselezhetett volna, elfektette az egész védelmet és a rövid sarokba lőtt. És milyen jó az „öreg” a háznál, Horváth Vilmos is duplázni tudott a mérkőzésen. Koncz Roland sem állt le és még kettőt lőtt, az egész mérkőzésen remekül futballozó középpályásoknak is köszönhető. Busa György, Károlyi Milán, Fehér Lénárd és Mitring Szabolcs óriási odaadással és összhangban, „egy síkban” hozták le a 90 percet, ebben az osztályban ritkán látható remek futballt mutattak be. A meccshez a csereként beálló Nagy Zoltán és Lakatos Tamás is hozzá tudott tenni, Tamás például remek szöktetéssel ugratta ki Rolandot az utolsó gól előtt. Koncz Roland 37 találatával toronymagasan vezeti a góllövőlistát.