Újra süteménysütés a játszótér fejlesztéséért

Újra süteménysütés a játszótér fejlesztéséért

Az Egyesület Győrsövényházért az elmúlt évekhez hasonlóan az idei falunapra is szervez süteménysütést, amelynek bevételéből a focipályán található játszótérre kerül egy rugós játék a gyerekek örömére.

 

A szervezők felhívása alább olvasható.

 

Kedves Anyukák, Nagymamák!

Az elmúlt évek fejlesztései nyomán a környék talán legjobbjává vált a győrsövényházi focipályán található, 2006-ban felavatott játszótér. Mindez az Egyesület Győrsövényházért, a helyi települési és német nemzetiségi önkormányzat támogatása mellett azoknak a szülőknek, nagyszülőknek volt köszönhető, akik munkát, fáradságot nem sajnálva finomabbnál finomabb süteményeket sütöttek a falunapra, hogy a bevételből megvalósulhasson a gyerekek álma. Így 2012-ben mérleghintát, 2015-ben fészekhintát, 2016-ban új tornyot és mászóalagutat, tavaly pedig padokat és asztalt sikerült vásárolni. Az idei terv egy rugós játék.

Ehhez persze ezúttal is arra van szükség, hogy minél többen süssenek süteményt. A finomságokat a falunap napján, 2018. augusztus 25-én, szombaton délelőtt 11 órától lehet leadni a sportöltözőben. A süteményvásár várhatóan 12.15-kor kezdődik a focipályán. Előre is köszönjük!

A jelszó nem változott: SÜSSÜNK EGYÜTT JÁTSZÓTERET!