Tíz emberrel csak a tisztes helytállás sikerült

Tíz emberrel csak a tisztes helytállás sikerült

A fél órát emberhátrányban, vészkapussal futballozó Győrsövényház hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Dunaszentpáltól a megyei III. osztály mosonmagyaróvár–győri csoportjának 5. fordulójában.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

MOSONMAGYARÓVÁR–GYŐRI CSOPORT

5. forduló, 2018. szeptember 8., 16.00

Győrsövényház – Dunaszentpál 0–3 (0–1)

Gólszerzők: Lantos Mihály (18. p., 0–1), Horváth Gergő (84. p., 0–2), Lantos Mihály (91. p., 0–3).

Kiállítva: Hujber Zsolt (60. p.), illetve senki.

A jó erőkből álló, dobogóesélyes Dunaszenpál érkezett Győrsövényházra az 5. fordulóban. A vendégek nagyobb tudása végig érződött a mérkőzésen. Az első félidőben több helyzetet dolgoztak ki, amelyek közül egyet értékesítettek a 18. percben. A mieink ritkán tudtak veszélyes szituációt kialakítani.

A második játékrészben folytatódott a dunaszentpáliak mezőnyfölénye, amely egy-egy helyzetet, a 60. percben pedig egy óriási ziccert eredményezett. Ekkor a csatár egyedül lépett ki, és Hujber Zsolt a kapujától megállította. A kérdés az volt, szabályosan-e, a játékvezető szerint nem, ezért piros lapot adott hálóőrünknek. Cserekapusunk nem lévén Ombódi Erik állt a kapuba, aki meglepően magabiztosan, több esetben nagy helyzetben hárított. A győrsövényháziak emberhátrányban szervezettebben, s talán nagyobb lelkesedéssel is játszottak, de gólszerzésre csak egy ízben, Major Zoltán szabadrúgásából volt esélyük (lásd a tudósítás alatti felvételünket). A vendégek sokáig nem találták a fogást rajtunk, de az utolsó tíz percben két találatot is szereztek, amelyből az utolsó előtt szabálytalanul vették el a labdát játékosunktól, de a játékvezető nem vette figyelembe a partjelző zászlólengetését.

Csapatunk 2018. szeptember 16-án, vasárnap 11 órakor a szomszédos Bezin játszik a 6. fordulóban.