Legalább 13 éves rekordot döntött meg a focicsapat

Legalább 13 éves rekordot döntött meg a focicsapat

A Győrsövényház 5–0-ra győzött idegenben a Győrladamér ellen a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában 2019. november 2-án. Itt a tudósítás.

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG ÉSZAKI CSOPORT

13. forduló, 2019. november 2., 14.30

Győrladamér – Győrsövényház 0–5 (0–2)

Gólszerzők: Koncz Roland Sándor (13., 49., 80. és 83. p.), Gősi Martin (42. p.).

A mezőny hátsó traktusába tartozó Győrladamér ellen lépett pályára az utóbbi hetekben Fehér Lénárd irányítása alatt egyre jobb formába lendülő Győrsövényház. Csapatunk igazolta jó hírét, és szinte számolatlanul alakította ki a helyzeteket a találkozón, amelyen nemcsak a tíz emberrel felálló, s teljes létszámra csak a 80. perc tájékán kiegészülő hazaiakkal kellett megküzdeni, hanem a rendkívül rossz talajú, hepehupás pályával is. A rengeteg ziccerből ötöt sikerült kihasználni. A csoport góllövőlistáját 24 találattal vezető Koncz Roland Sándor egymaga négy gólt lőtt, rajta kívül Gősi Martin egyszer volt eredményes. Ezzel a Győrsövényház zsinórban ötödik győzelmét szerezte meg, amire a 2005/2006-os idény óta biztosan nem volt példa.

Csapatunk a következő, tavaszról előrehozott fordulóban a Hotel Lajta Park ellen lép pályára idegenben november 9-én, szombaton 14 órakor.

Eddigi mérkőzések