Kiütést kaptunk a szomszédvárnál

Kiütést kaptunk a szomszédvárnál

A Győrsövényház 5–0-s vereséget szenvedett Kónyban a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság mosonmagyaróvár–győri csoportjának 4. fordulójában a 2018. szeptember 2-án 12 órakor kezdődött mérkőzésen.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁR–GYŐRI CSOPORT

4. forduló, 2018. szeptembe 2., 12.00

Kóny – Győrsövényház 5–0 (2–0)

Gólszerzők: Talabér Attila (27. p.), Baranyai Ádám (37. p), Szabados Dániel (58. p.), Horváth Roland (62. p.), Talabér Attila (83. p., 11-esből).

Kiállítva: senki, illetve Takács Richárd (75. p.).

A Győrsövényház három pontot gyűjtött három forduló alatt, s reménykedve utazott az elmúlt években a megyei III. osztályban nem különösebben vitézkedő Kóny otthonába. A mieink helyzeteivel kezdődött a mérkőzés, és nem sokon múlt, hogy Fábián Dániel és Busa Kristóf megszerezze a vezetést. A lehetőségek kimaradtak, amit az ellenfél a félidő második felében két góllal büntetett. A hazaiak előbb egy szép kiugratás, majd egy félpályás labdaszerzés után találtak a hálóba.

A második játékrészben egy-egy kónyi védelmi hibát kihasználva összejöhetett volna a szépítés, de ezen a vasárnapon semmi sem sikerült. A kónyiak ellenben három gólt is elértek, köztük egyet büntetőből. A győrsövényháziak közül ráadásul negyed órával a vége előtt Takács Richárdot kiállították: a játékos előbb kezezésért, majd ellenfele felrúgásáért kapott sárga lapot, és mehetett zuhanyozni.

Csapatunk 2018. szeptember 8-án, szombaton 16 órakor a Dunaszentpált fogadja.