Csak helyzetkihagyásban nyertünk

Csak helyzetkihagyásban nyertünk

A Győrsövényház 3–2-re kikapott hazai pályán a Győrszemerétől a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, 2019. március 16-án. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁR–GYŐRI CSOPORT

18. forduló, 2019. március 16., 15.00

Győrsövényház – Győrszemere 2–3 (1–3)

Gólszerzők: Majlinger László (17. p., 1–0), Szabó Norbert (18. p., 1–1), Fekete Marcell (23. p., 1–2), Szabó Norbert (39. p., 1–3), Busa Kristóf (85. p., 2–3).

A két, akár bajnoki címre is esélyes csapat után testhezállóbb ellenféllel, a mieinknél a mérkőzés előtt csak négy ponttal többet gyűjtött Győrszemerével játszottunk az 18. fordulóban. Ennek alapján pontszerzési, s akár győzelmi esélyekkel kezdhettük a találkozót. A vezetést szerencsére hamar sikerült megszereznünk Majlinger László révén, aki a 17. percben talált a hálóba. Sajnos a pályán addig nem sokat mutatott vendégek egy percre rá egyenlíteni tudtak, s a következő húsz percben még két gólt szereztek, így 1–3-as állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben a sövényháziak továbbra is a helyzetkihagyásban jeleskedtek, rengeteg kisebb-nagyobb lehetőség, ziccer maradt kihasználatlanul, így viszont nem volt esélyünk a döntetlenre a szinte százszázalékos helyzetkihasználással operáló győrszemereikkel szemben. Busa Kristóf nem sokkal a lefújás előtt szerzett találata csak a szépségtapaszt jelentette.

A Győrsövényház a 19. fordulóban, 2019. március 23-án, szombaton 16 órakor a Kónyt fogadja.

Eddigi eredmények