Az újabb győzelemmel második helyen telel a Győrsövényház

Az újabb győzelemmel második helyen telel a Győrsövényház

A Győrsövényház a Várbalog vendége volt a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Mosonmagyaróvári csoportjának 13., utolsó őszi fordulójában 2020. november 8-án.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

13. forduló, 2020. november 8., 11.00

Várbalog – Győrsövényház 2–4 (0–2)

Gólszerzők: Koncz Roland Sándor (10. p., 0–1), Koncz Roland Sándor (11. p., 0–2), Koncz Roland Sándor (47. p., 0–3), Koncz Roland Sándor (60. p., 0–4), Bagoly Szabolcs (69. p., 11-esből, 1–4), Németh Zoltán (76. p., 2–4).

A forduló rangadóját rendezték Várbalogon, ahol a harmadik helyen álló hazaiak a második helyezett Győrsövényházt fogadták. Aki szoros mérkőzésre számított, csalódott, bár a mieink egyáltalán nem szomorkodtak, hogy ezen a 90 percen egyértelműen a vendéglátók fölé nőttek. Koncz Roland Sándor már az első eső negyedórában betalált kétszer, majd a fordulás után újabb negyedóra alatt ismét duplázott (nem mellesleg vezeti a góllövőlistát). A várbalogiak ezt követően egy könnyű síppal befújt büntetővel jöttek vissza a meccsbe, majd találtak még egy gólt, de pontszerzésre nem nyílt esélyük. A Győrsövényház stabil, masszív védekezéssel és gyors, életveszélyes kontrákkal teljes mértékben uralta a találkozót, és akár a győzelem akár nagyobb arányú is lehetett volna.

A mieink kilenc győzelemmel, egy döntetlennel, két vereséggel, 47 lőtt és 20 kapott góllal, 28 ponttal a második helyen zárták az őszi szezont.

Korábbi eredmények