Az újabb győzelemmel már hatodik a csapatunk

Az újabb győzelemmel már hatodik a csapatunk

A Győrsövényház 4–1-re győzött idegenben a Mosonudvar ellen a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában 2019. október 20-án. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG ÉSZAKI CSOPORT

11. forduló, 2019. október 20., 10.00

Mosonudvar – Győrsövényház 1–4 (0–1)

Gólszerzők: Koncz Roland Sándor (17. p., 0–1), Koncz Roland Sándor (47. p., 0–2), Csiki Ferenc (61. p., 1–2), Busa György (75. p., 1–3), Busa György (89. p., 1–4).

A szokatlan, vasárnap 10 órás kezdés, valamint az előző napi lecsóparti hatása kissé rányomta a bélyegét a mieink játékára a tavaszias időben megrendezett mosonudvari találkozón, amelyen azonban a küzdeni tudásunkra nem lehetett panasz. És az eredményességre sem: Koncz Sándor Roland a 17. percben egyéni akció végén megszerezte a vezetést, majd a második félidő elején egy beadás után szerzett újabb gólt. Az ellenfél a 61. percben szépített, amikor egy szabadrúgás a rossz talajú pályán furcsán pattant fel, s ezzel becsapta kapusunkat. Szerencsére az utolsó fél óra is a sövényháziaké volt. A 75. percben Busa György futott le mindenkit a szélen, és spiccel a hosszú sarokba lőtt, a 89. percben pedig Koncz Roland Sándor önzetlen passzát értékesítette ajtó-ablak helyzetben.

A Győrsövényház ezzel zsinórban a negyedik mérkőzését nyerte meg, amire legutóbb négy éve, 2015 szeptemberében-októberében volt példa. Akkor – még a megyei II. osztályban – Dunakiltin 3–1-re, haza pályán a Győrzámoly ellen 3–2-re, Győrladaméron 10–0-ra, majd újra otthoni környezetben a Mosonszolnok ellen 3–2-re nyertünk. A mostani jó szériával feljöttünk a tabella hatodik helyére.

Csapatunk a következő fordulóban nem lép pályára, mert a bajnokságtól visszalépő Bezi lett volna az ellenfele, így legközelebb két hét múlva, 2019. november 2-án, szombaton 14.30-kor Győrladaméron játszunk.

Eddigi mérkőzések