Az ellenfél nem állt ki a második félidőre

Az ellenfél nem állt ki a második félidőre

Félbeszakadt a Győrsövényház Újrónafő elleni mérkőzése, mert a vendégcsapat 6–0-s hazai vezetésnél nem állt ki a második félidőre. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁR–GYŐRI CSOPORT

23. forduló, 2019. április 20., 17.00

Győrsövényház – Újrónafő 6–0-s állásnál félbeszakadt a szünetben.

Gólszerzők: Kiss Patrik (4. p.), Busa Kristóf (19. p., 11-esből), Major Zoltán (27. p.), Horváth Tamás (29. és 41. p.), Fábián Dániel (45+1. p.).

Azt az Újrónafőt fogadta a Győrsövényház a nagyszombaton megrendezett mérkőzésen, amely a forduló előtt csak egy hellyel állt hátrébb a tabellán (a 14. helyen) és mindössze egy ponttal gyűjtött kevesebbet (12-t). Az előjelek tehát szoros küzdelmet ígértek, a találkozó azonban rácáfolt erre. A mieink Kiss Patrik lövéséből már a 4. percben megszerezték a vezetést, majd Busa Kristóf értékesítette az ellene elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőt a 19. percben. Az első félidőből hátralévő időben aztán még Horváth Tamás kétszer, illetve Major Zoltán és Fábián Dániel egyszer-egyszer talált be.

A meccs ezt követően váratlanul félbeszakadt, miután az újrónafőiek a második játékrészre nem álltak ki. A három pontot a versenybizottság utólag a Győrsövényháznak igazolta a pályán elért 6–0-s eredménnyel. A meccs szomorú krónikájához tartozik, hogy Kiss Patrikot és Busa Kristófot is sérülés miatt kellett lecseréni.

A Győrsövényház Rábaszentmihályon játszik a 24. fordulóban, 2019. április 27-én 17 órakor.

Eddigi eredmények