Az egy pontra rászolgáltunk volna

Az egy pontra rászolgáltunk volna

A Győrsövényház 3–2-es vereséget szenvedett Újrónafőn a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában 2019. szeptember 1-jén. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG ÉSZAKI CSOPORT

4. forduló, 2019. szeptember 1., 12.00

Újrónafő – Győrsövényház 3–2 (1–1)

Gólszerzők: Rácz Péter (3. p., 0–1), Barta Csaba (7. p., 1–1), Horváth Milán András (60. p., 2–1), Busa Kristóf (65. p., 2–2), Molnár Richárd (70. p., 3–2).

Egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség a kánikulában megrendezett mérkőzésen, noha a hazaiak kilenc, a vendégek pedig mindössze egy pontot szereztek az első három fordulóban. Rendkívül jól indult a mérkőzés a mieink számára, hiszen egy labdaszezés utáni szép támadást követően Rácz Péter volt eredményes. Sajnos nem sokáig nem álltunk jobban, mert négy perc elteltével egyenlíteni tudott az ellenfél. A szünetre is 1–1-es állásnál vonultak a csapatok.

A második játékrészből negyed óra telt el, amikor az újrónafőiek megszerezték a vezetést, de öt perccel később Busa Kristóf egy szép csel után távoli lövésből egalizált. A 70. percben aztán a vendéglátók harmadszor is a hálóba találtak, ami már három pontot ért, noha a sövényháziak egy pontra rászolgáltak volna.

A Győrsövényház az 5. fordulóban, 2019. szeptember 7-én, szombaton 17 órakor a Győrújfalu II-t fogadja.

Eddigi mérkőzések