Nyerhető meccset buktunk el

Nyerhető meccset buktunk el

A Győrsövényház 2–0-s vereséget szenvedett Gyarmaton a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság mosonmagyaróvár–győri csoportjában, a 14. fordulóban, 2018. november 11-,n.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLY MOSONMAGYARÓVÁR–GYŐRI CSOPORT

14. forduló, 2018. november 11., 10.00

Gyarmat – Győrsövényház 2–0 (1–0)

Gólszerzők: Vadászi Krisztián (29. p.), Szántó Gábor (89. p.).

A Győrsövényház ahhoz a Gyarmathoz látogatott a 14. fordulóban, amely a mieinknél öt ponttal többet (összesen 15-öt) szerzett 13 mérkőzés alatt. A különbség a pályán nem látszott, sőt. A sövényháziak végig mezőnyfölényben, kapura veszélyesebben játszottak, az ellenfél mindössze egyetlen mutatóban – sajnos a legfontosabban –, a helyzetkihasználásban múlt felül bennünket. Négy-öt ziccert hagytunk ki a meccsen, ráadásul Busa György, Busa Kristóf és Ombódi Erik révén a kapufát is eltaláltuk. A másik oldalon Vadászi Krisztián a 29. percben 17–18 méterről bombázott a felső sarokba. A kegyelemdöfést Szántó Gábor adta meg nem sokkal a lefújás előtt, ő kapusunkat, Hujber Zsoltot átemelve talált a hálóba.

Az őszi idén utolsó fordulójában a Győrsövényház a harmadik helyen álló Csikvánd csapatát fogadja 2018. november 17-én, szombaton 14 órakor.

Eddigi eredmények