Megvan a negyedik győzelem is

Megvan a negyedik győzelem is

A Győrsövényház a Mosonudvart fogadta a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Mosonmagyaróvári csoportjának 6. fordulójában 2020. szeptember 19-én.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

6. forduló, 2020. szeptember 19., 16.00

Győrsövényház – Mosonudvar 4–1 (1–1)

Gólszerzők: Tóth Sándor (35. p., 0–1), Koncz Roland Sándor (36. p., 1–1), Ombódi Erik (52. p., 2–1), Nagy Zoltán (72. p., 3–1), Koncz Roland Sándor (83. p., 4–1).

A mérkőzés előtt három győzelemmel és egy döntetlennel listavezető Győrsövényház azt a Mosonudvart fogadta, amely ugyan csak három ponttal állt, de öt meccsen mindössze kétszer kapott ki. A találkozót mindkét együttes enerváltan kezdte, s először a vendégeknek sikerült felébredniük, amikor bő fél óra elteltével Tóth Sándor egy kapufáról kipattanó labdát lőtt a hálóba. Szerencsére egy percen belül sikerült egyenlítenünk, Koncz Roland Sándor bombaerős lövésével.

A második félidőben aztán kidomborodott, hogy melyik a jobb csapat. Előbb Ombódi Erik továbbította a kapuba Fehér Lénárd beadását, majd Nagy Zoltán lőtt gólt, zárásként pedig Koncz Roland Sándor szép cselekkel játszotta magát tisztára, és beállította a 4–1-es végeredményt.

Csapatunk 2020. szeptember 26-án, szombaton 16 órakor a Mosonszentmiklós II otthonában lép pályára.


Korábbi eredmények