Győzelem a hosszabbításban

Győzelem a hosszabbításban

A Győrsövényház 4–3-ra legyőzte a Mosonszentmiklós II-t a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában 2019. szeptember 28-án. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG ÉSZAKI CSOPORT

8. forduló, 2019. szeptember 28., 16.00

Győrsövényház – Mosonszentmiklós II 4–3 (2–2)

Gólszerzők: Koncz Roland Sándor (6. p., 1–0), Simon Balázs (13. p., 1–1), Koncz Roland Sándor (28. p., 2–1), Polgár Ádám (42. p., 2–2), Ombódi Erik (82. p., 3–2), Szalai Tamás (86. p., 3–3), Koncz Roland Sándor (90+1. p., 4–3).

Küzdelmes, kiegyenlített játékot hozott a két csapat találkozója, amely gyors gólváltással kezdődött. Előbb Koncz Roland Sándor cselezte magát helyzetbe, és használta ki a maga teremtette lehetőséget, majd a vendégek részéről Simon Balázs egyenlített. Az első fél óra letelte előtt Koncz Roland Sándor ismét egyéni akció végén volt eredményes, de a mosonszentmiklósiak hamarosan újra egalizálni tudtak.

A második játékrészben az utolsó tíz percre pörögtek fel az események, amiből szerencsére a mieink jöttek ki jobban. Ombódi Erik a 82. percben Hancz László kipattanó lövését értékesítette, az ellenfélnek azonban ismét volt válasza. S amikor már mindenki azt hitte, hogy pontosztozkodással ér véget a mérkőzés, Koncz Roland Sándor rúgta laposan a hálóba a Gősi Martin által lekészített labdát. Érdemes megemlíteni, hogy mindkét oldalon voltak kapufák is, emellett kapusunk, Hujber Zsolt több ízben bravúrral hárított a 90 perc során.

Csapatunk a 9. fordulóban, 2019. október 6-án, 11 órakor Várbalogon lép pályára.

Eddigi mérkőzések