Ez csillagos ötös volt, fiúk!

Ez csillagos ötös volt, fiúk!

A Győrsövényház 5–1-es győzött a szomszédos Bezin a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság mosonmagyaróvár–győri csoportjának 6. fordulójában 2018. szeptember 16-án.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

MOSONMAGYARÓVÁR–GYŐRI CSOPORT

6. forduló, 2018. szeptember 16., 11.00

Bezi – Győrsövényház 1–5 (0–3)

Gólszerzők: Fábián Dániel (12. p., 0–1), Busa Kristóf (16. p., 0–2), Majlinger László (28. p., 0–3), Fábián Dániel (11-esből, 47. p., 0–4), Gősi Martin (68. p., 0–5), Göncz Gyula (76. p., 1–5).

Az öt forduló után három ponttal álló Győrsövényház a nullapontos Bezihez látogatott a 6. fordulóban. Fontos mérkőzésnek ígérkezett az összecsapás, hiszen egy újabb vereséggel szinte bebetonozta volna magát az alsóház hátsó traktusába a csapatunk. Szerencsére erre az eshetőségre egyetlen percig sem volt esély. A mieink a kezdő sípszótól fogva jobban, szervezettebben, pontosabban játszottak, aminek már az első fél órában három gól lett az eredménye. Előbb Fábián Dániel értékesített egy kipattanó labdát, majd Busa Kristóf szerzett 25 méterről gólt, utána pedig Majlinger László lőtt nagyjából tíz méterről a hálóba.

A szünet után gyorsan négyre hízott előnyünk: Fábián Dánielt buktatták a tizenhatoson belül, s a jogosan megítélt büntetőt a sértett értékesítette. Ötödik gólunk Gősi Martinról perdült közelről a hálóba. A bezieknek csupán a szépítésre futotta, egy szöglet utáni fejesből.

Csapatunk 2018. szeptember 22-én, szombaton 16 órakor az Ásványrárót fogadja.