Csak majdnem ért pontot a nagy hajrá

Csak majdnem ért pontot a nagy hajrá

A Győrsövényház 3–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Győrújfalu II-től a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában 2019. szeptember 7-én. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG ÉSZAKI CSOPORT

5. forduló, 2019. szeptember 7., 17.00

Győrsövényház – Győrújfalu II 2–3 (1–3)

Gólszerzők: Busa György (2. p., 1–0), Vingler Gyula (40. p., 1–1), Vingler Gyula László (41. p., 1–2), Balaskó Szilárd (45+1. p., 1–3), Erdélyi József (69. p., 2–3).

Ahogy a 2. fordulóban Levélen és legutóbb Újrónafőn, ezúttal is néhány perc elteltével vezetett csapatunk, de sajnos a jó kezdés vége ismét vereség lett. Most Busa György volt eredményes a 2. percben, az ellenfél azonban az első félidő legvégén három gólt szerezve megfordította az állást. Csekély vigasz, hogy a vendégek első gólja egy könnyű síppal befújt büntető után született.

A második játékrészben a mieink nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, s nem volt meglepetés, amikor a 69. percben Erdélyi József egy kitűnő kiugratást jól vett át a 16-oson, majd mintegy 11 méterről a léc alá bombázott. Az utolsó 20 percet nagyon megnyomták a sövényháziak, több veszélyes lövésünk is volt, de egy ízben még az üres kapuba sem sikerült betalálnunk. A másik oldalon Hujber Zsolt egyszer védett bravúrral, több alkalommal pedig afféle mezőnyjátékosként, kapujából kifutva akadályozott meg veszélyes szituációt. Az utolsó perceket az ellenfél némi ápolással, szabadrúgással és szöglettel pörgette le.

A Győrsövényház a 6. fordulóban, 2019. szeptember 14-én, szombaton 16 órakor a Kimle II-t fogadja.

Eddigi mérkőzések