Simán győztünk a dobogós otthonában

Simán győztünk a dobogós otthonában

A Győrsövényház 4–2-re győzött Várbalogon a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában 2019. október 6-án. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG ÉSZAKI CSOPORT

9. forduló, 2019. október 6., 11.00

Várbalog – Győrsövényház 2–4 (0–0)

Gólszerzők: Busa György (47. p., 0–1), Koncz Roland Sándor (49. p., 0–2), Koncz Roland Sándor (62. p., 0–3), Bagoly Szabolcs (72. p., 1–3), Bagoly Szabolcs (85. p., 2–3), Gősi Martin (90. p., 2–4).

A bajnokságban harmadik helyezett Várbalog otthonában rendezett mérkőzés nagy szélben kezdődött, amely az első félidőben az ellenfelet támogatta. Ennek ellenére ekkor is a mieink akarata érvényesült, de helyzeteink kimaradtak.

A második játékrészben nagyot fordult a kocka: már nemcsak jól, hanem hatékonyan is játszottunk, és negyed órán belül három gólt rámoltunk be a várbalogi kapuba. Különösen Koncz Roland Sándor második találata volt emlékezetes: a játékos 25 méteres szabadrúgásból bombázott a hálóba. A hazaiak nem adták fel, rövid időre szorossá tudták tenni a találkozót, miután Bagoly Szabolcs előbb egy szöglet után, majd öt perccel a lefújás előtt egy kavarodásból volt eredményes. A slusszpoén azonban a sövényháziaké volt, az utolsó percben Gősi Martin elfutott a bal szélen, és éles szögből a kapuba lőtt. Csapatunk teljesen megérdemelten győzött, a játék képe alapján a gólkülönbség akár még nagyobb is lehetett volna.

A Győrsövényház a 10. fordulóban, 2019. október 12-én, szombaton 15 órakor a Lipót-MITE II csapatát fogadja.

Eddigi mérkőzések