Bravúrgyőzelem a dobogós otthonában

Bravúrgyőzelem a dobogós otthonában

A Győrsövényház 4–2-re győzött idegenben Mosonmagyaróváron a Hotel Lajta Park ellen a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában 2019. november 9-én. Itt a tudósítás.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG ÉSZAKI CSOPORT

14. forduló, 2019. november 9., 16.30

Hotel Lajta Park – Győrsövényház 2–4 (1–3)

Gólszerzők: Busa Kristóf (3. p., 0–1), Csontos Péter (17. p., 1–1), Koncz Roland Sándor (23. p., 1–2), Koncz Roland Sándor (35. p., 1–3), Koncz Roland Sándor (61. p., 1–4), Herczeg Olivér (63. p., 2–4).

A tavaszi idényből előrehozott fordulóban a bajnokságban második helyezett és eddig csupán egyetlen vereséget elszenvedő Hotel Lajta Park otthonába látogatott a Győrsövényház, amely az utóbbi öt fordulóban öt győzelmet aratott, így nem esélytelenül várta a 90 percet. A találkozó kezdete nagyon furcsára sikerült: az eredetileg kiírt 14 órás kezdéskor nem volt szabad pálya a Motim sportközpontjában, így a kezdő sípszó csak 16.30-kor harsant fel egy műfüves játéktéren…

Csapatunk kiválóan kezdett, már a 3. percben az ellenfél hálójában táncolt a labda, miután Busa Kristóf értékesített közelről egy kapusról kipattanó labdát. A hazaiak ugyanakkor gyorsan, a 17. percben egyenlíteni tudtak Csontos Péter révén, akinek húsz méteres lövése egy védőn megpattanva a felső sarokban kötött ki. A mérkőzésen ezzel együtt a mieink domináltak, sok helyzetet dolgoztak – és hagytak – ki, de még a szünet előtt két újabb találatot sikerült szereznünk Koncz Roland Sándor révén. A bajnoki góllövőlista vezetője a fordulás után is eredményes volt egyszer, s mesterhármasával már 4–1-re vezettünk. A mosonmagyaróvári együttes erejéből csupán egy újabb szépítő találatra futotta egy 16 méterről megeresztett lövés nyomán.

A Győrsövényház teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot, zsinórban a hatodik győzelmét aratva. A hazaiak két góljukon kívül mindössze egy kapufát rúgtak, s csupán egyszer-kétszer tették próbára kapusunkat, Hujber Zsoltot.

A bajnokságban most téli szünet következik. A Győrsövényház a tavaszi nyitányon, 2020. március 22-én 16 órakor a listavezető Levél együttesét fogadja.

Eddigi mérkőzések