Rekordgyőzelem mesterhetessel

Rekordgyőzelem mesterhetessel

A Győrsövényház megsemmisítő, 9–1-es győzelmet aratott Mosonudvaron a megyei III. osztályú bajnokság Mosonmagyaróvári csoportjának 19. fordulójában.

 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI III. OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

MOSONMAGYARÓVÁRI CSOPORT

19. forduló, 2021. április 18., 14.00

Mosonudvar – Győrsövényház 1–9 (1–8)

Gólszerzők: Hérics Sándor (14. p.), illetve Koncz Roland Sándor (2., 7., 15., 20., 38., 43., 56. p.), Busa György (11. p.), Károlyi Milán (30. p.).

A 19. fordulóban az utolsó előtti Mosonudvarhoz látogatott a Győrsövényház, amely az egy héttel korábbi vereség után mindenképpen javítani szeretett volna. Ennek gyorsan tanúbizonyságát is adta: Koncz Roland Sándor a 2. percben az első szabadrúgást, a 7. percben pedig az első kontrát is értékesítette. A fantasztikus helyzetkihasználás a későbbiekben is megmaradt, így 8–1-es vendégvezetéssel fordultak a csapatok. A második félidőben már csak egy gól született, de így is az idény legnagyobb gólkülönbségű győzelmét arattuk. Koncz Roland Sándor hét gólt vállalt a kilencből, így 28 találattal toronymagasan vezeti a góllövőlistát.

Csapatunk jelenleg a 4. a tabellán, de a vesztett pontok tekintetében a 2. – mindezt úgy, hogy miénk a csoport legfiatalabb együttese, a legrövidebb kispaddal. További pozitívum, hogy a helyi labdarúgók szépen beépültek a gárdába, amit mutat, hogy amikor Takács Richárd csapatkapitányt a 60. percben lecserélte Fehér Lénárd edző, egy másik győrsövényházinak, Gősi Martinnak adta át a karszalagot.

A Győrsövényház a következő fordulóban, április 24-én 17 órakor a Mosonszentmiklós II-t fogadja.

 

Eddigi eredmények